Espanyol

Anaitz Arbilla: ""L'any passat també era difícil i vam vèncer al Vila-real"

El navarrès ha analitzat la situació actual de l'equip i ha parlat de la dificultat del partit contra el Vila-real que juga el conjunt blanc-i-blau divendres

Actualitzat

El defensa del RCD Espanyol, Anaitz Arbilla, ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del partit que disputa l'equip blanc-i-blau contra el Vila-real. El navarrès ha explicat que contra el Getafe l'equip no va donar la seva millor imatge i ha parlat també de la dificultat del partit contra el "submarí groc" d'aquest divendres. El lateral dret de l'Espanyol recorda la victòria de la temporada passada a El Madrigal (0-3) i espera repetir-la aquesta temporada.

"La temporada anterior vam ser forts i vam saber mantenir la possessió. Els vam fer mal així i va ajudar que amunt tinguéssim gent ràpida. Ara comptem amb jugadors que poden aportar verticalitat i això ens beneficia", ha analitzat Arbilla que de la mateixa manera que tota la plantilla arriba amb la moral alta després de la victòria del passat diumenge contra el Getafe. "No vam donar la nostra millor imatge contra el Getafe en la primera jornada, però estem amb tres punts i això ens dóna una motivació extra", ha comentat el defensa.

L'Espanyol només ha signat una victòria a El Madrigal en l'última dècada

L'Espanyol visita el Vila-real a El Madrigal aquest divendres a les 20.30 hores, un estadi del qual ha aconseguit emportar-se els tres punts un cop en els deu últims partits jugats. Una victòria, sis derrotes i tres empats són el balanç del equip blanc-i-blau. Només tres gols ha fet l'Espanyol a El Madrigal en aquest deu partits i li van servir per emportar-se els tres punts la temporada passada. Una victòria per 0 gols a 3, doblet de Caicedo i un gol de Víctor Sánchez, va signar l'única victòria del conjunt "perico" al camp del Vila-real en l'última dècada.

Sergio donarà aquest dijous la llista de convocats i farà l'entrenament previ al viatge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut