Lliga de Campions

Amenacen de mort Tom Henning, l'àrbitre del Chelsea-Barça

A Anglaterra estan indignats amb l'actuació de l'àrbitre del Chelsea-Barça, el noruec Tom Henning, que fins i tot ha rebut amenaces després del partit. El club ha censurat aquest fet, i tampoc no li ha agradat gens la reacció fora de control de Drogba al final del partit. Però això no treu que continuï censurant l'àrbitre, a qui es considera responsable màxim de l'eliminació.

Actualitzat
El Chelsea s'ha abonat a una suposada conspiració arbitral de la UEFA per argumentar la seva eliminació. Entre bastidors es dóna per fet que la UEFA no volia una altra final anglesa, i menys que a Roma es trobessin seguidors radicals del club londinenc i del Manchester United. El blanc de les seves ires és l'àrbitre noruec Tom Henning, a qui fan responsable de la desfeta de l'equip en no assenyalar quatre penals.

La premsa anglesa parla de mala sort, d'injustícia i robatori. El "Times" assegura que el Chelsea es va enfurismar pel cop inesperat del Barça. El "Sun" parla d'un Barça boig, i que la bogeria del gol en l'últim instant enfonsa el Chelsea. La reacció final de Drogba no ha agradat gens a la premsa anglesa, que el titlla de boig per atacar l'àrbitre pel que qualifica de robatori al Chelsea. El "Daily Mirror" s'acarnissa més amb Drogba i es pregunta "Qui l'ha deixat anar?", com si es tractés d'un gos rabiós.

Al final del partit el comportament del jugador ivorià va ser lamentable. No va parar d'increpar l'àrbitre, i només el fet que l'aturessin va evitar una possible agressió. Malauradament, Tom Henning s'ha convertit en blanc de les ires d'alguns aficionats anglesos, que han creat un grup al Facebook amb el sobrenom d'Odiem Tom Henning perquè pengi el xiulet. L'àrbitre fins i tot ha rebut amenaces de mort, i a la seva arribada a Oslo se li ha assignat una discreta vigilància policial per evitar mals majors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut