Messi celebra un dels seus gols al Manchester City (Reuters)
Messi celebra un dels seus gols (Reuters)
Lliga de Campions

Amb el seu hat-trick, Leo Messi es posa "pichichi" de la Lliga de Campions i bat el registre històric de Raúl de gols com a local

El hat-trick de Leo Messi, que ha estat clau per tombar el City de Guardiola, ha permès a l'argentí situar-se com a màxim golejador de la present edició de la Lliga de Campions i batre un registre golejador del madridista Raul

Actualitzat

Leo Messi i Cristiano Ronaldo mantenen la seva lluita per ser el primer jugador que arriba als 100 gols en la història de la Lliga de Campions. En els tres partits disputats aquesta temporada, el jugador del FC Barcelona ha reduït la diferència favorable al portuguès a 6 gols, 95 del davanter del Reial Madrid per 89 de l'argentí. Mentre el madridista ha fet 2 gols, el barcelonista n'ha sumat 6.

Tots dos van batre, la temporada 2014-15, l'anterior millor registre golejador, el del madridista Raúl González, amb 77 gols. Aquest dimecres, davant del Manchester City, Messi ha trencat un altre rècord d'un dels jugadors històrics del Madrid, el del jugador amb més gols com a local en la història de la Champions. Raúl en va fer 49 i l'argentí, amb el hat-trick davant del City, ja en suma 50.

El davanter del Barça ha aconseguit contra el conjunt que entrena Pep Guardiola el seu segon hat trick d'aquest curs, tots dos a la Lliga de Campions, i tots dos a casa. El primer va ser contra el Celtic de Glasgow. Al camp del Borussia Mönchengladbach no va poder jugar per lesió. Messi és el "pichichi" d'aquesta edició de la competició europea amb 6 gols. En 10 partits jugats aquest curs (6 de Lliga, 2 a Europa i 2 a la Supercopa) ha fet 12 gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut