Barça

Alves es desfà en elogis per a Neymar i assegura que li agradaria tenir-lo al Barça

Dani Alves s'ha desfet en elogis per a Neymar en la roda de premsa prèvia a l'entrenament del Barça. El lateral blaugrana ha assegurat que si cal ell farà el possible perquè Neymar vingui al Barça, perquè li agradaria tenir-lo al seu costat. A més ha afegit que "si Neymar ve al Barça, tots n'estaran encantats perquè és fantàstic i no m'agrada que se n'embruti la imatge". Sobre el seu futur, Alves ha declarat que "el meu somni és penjar les botes al Barça, i per això m'hi he quedat".

Actualitzat
Sobre el partit de dissabte contra la Reial Societat, Alves ha indicat que és "d'aquells partits que, si perds punts, després els trobes a faltar". Segons el defensa brasiler, són la mena de partits en què pots "perdre o guanyar una competició".

Alves: "No és una Lliga de merda"

També han preguntat a Alves sobre la rebel·lió dels clubs de Primera que lidera Del Nido, que també va ser el seu president quan jugava al Sevilla. Per això, el blaugrana ha explicat que no té res en contra de Del Nido. "Del Nido defensa el seu equip i que s'equilibri la competició, tot i que no estic d'acord quan diu que és una Lliga de merda", ha finalitzat Alves.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut