Morata aplaudeix el públic del Bernabéu (EFE)
Morata aplaudeix el públic del Bernabéu (EFE)
Lliga de Campions

Álvaro Morata, el jugador format en el planter del Reial Madrid que ha estat clau en l'eliminació dels blancs

La Juventus ha eliminat el Reial Madrid en semifinals de la Lliga de Campions amb un global favorable de gols de 3 a 2. Dels 3 gols dels italians, dos han estat obra d'un jugador format en l'equip blanc: Álvaro Morata.

Actualitzat

Álvaro Morata va viure el somni de la "Décima" del Reial Madrid. Format al planter blanc, va formar part de l'equip que va derrotar en la pròrroga l'Atlètic de Madrid a la final de Lisboa de l'any passat. El madrileny, però, no va poder gaudir gaire d'aquella alegria. La seva progressió amenaçava de tallar-se per la falta de minuts. No és fàcil jugar en un equip on també hi ha Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema.

El davanter va marxar a la Juventus de Torí, l'equip que aquell mateix estiu va venir a buscar-lo. Va començar de suplent, però de mica en mica es va convertir en indispensable pel tècnic Massimiliano Allegri. Amb la Juve ha disputat 43 partits, 19 de titular, amb 13 gols en 2.036 minuts. Força lluny dels 974 minuts que va tenir la temporada passada amb el Madrid en 34 partits, 6 de titular.

Morata ha estat el botxí de l'equip que encara té una clàusula de recompra sobre ell valorada en 30 milions d'euros. Va marcar en el partit de l'anada, i ho ha tornat a fer en la tornada. No és el primer jugador madridista que li dóna un disgust al seu exclub. Fernando Morientes va fer-ho l'any 2004, jugant al Mònaco. El també davanter va contribuir amb dos gols a l'eliminació dels madridistes en els quarts de final de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut