Álvaro González ha tingut una forta topada amb Thievy
Espanyol

Álvaro González es torna a fracturar el nas i s'haurà d'entrenar amb una màscara protectora

El defensa de l'Espanyol ha xocat de manera fortuïta amb Thievy durant la sessió d'aquest matí a la Ciutat Esportiva i aquest divendres es tornarà a avaluar el seu estat

Actualitzat

Álvaro González s'ha hagut de retirar abans que la resta del grup de l'entrenament de l'Espanyol aquest matí. El defensa ha xocat, de manera fortuïta, amb Thievy, i els serveis mèdics de la Ciutat Esportiva l'han tractat d'una forta contusió nasal. El TAC que li han fet demostra que el jugador té una fractura nasal, que ja ha estat reduïda, però, aquest mateix matí, en un centre hospitalari.

En principi, divendres es tornarà a avaluar l'estat del futbolista. Tot apunta que no hauria de tenir problemes per tornar als entrenaments d'aquí uns dies, tot i que haurà de portar una màscara de protecció, com en l'inici de la temporada passada, després de tenir la mateixa lesió a la primera jornada de Lliga davant el Getafe.

El grau d'exigència en els entrenaments de Quique Sánchez Flores és alt i els jugadors destaquen que aquest és el factor diferencial respecte al curs passat. El tècnic vol que els seus homes arribin a l'inici de Lliga en les millors condicions. De moment, treballa amb els que té, tot i que s'esperen encara més cares noves abans no es tanqui el mercat.

Anar al contingut