Espanyol

Álvaro González és optimista i confia que l'Espanyol guanyarà els nou punts en joc

El central de l'Espanyol assegura que mentre hi hagi esperança han de seguir lluitant fins al final per seguir tenint opcions d'assolir la setena posició. Sergio García, Héctor Moreno i Felipe Caicedo s'entrenen al marge del grup però estaran a punt per al partit de divendres que ve contra l'Eibar a Ipurúa

Actualitzat

L'Espanyol va empatar contra el Rayo, però encara va treure un bon rendiment de la jornada de Lliga gràcies a la sorprenent derrota del Màlaga a casa contra l'Elx. Ara mateix, els de Sergio González són a només dos punts de la setena plaça. Per tant, encara mantenen vives les esperances de classificar-se per a Europa. Això els obliga, però, a guanyar els tres partits que tenen al davant. Al vestidor espanyolista veuen amb optimisme la possibilitat de jugar l'any vinent la Lliga Europa, tal i com ha reconegut Álvaro González en roda de premsa.

"Mentre hi hagi esperança, tindrem il·lusió i seguirem lluitant. Hem de ser optimistes. Queden nou punts en joc i si els guanyem, tenim moltes opcions de ficar-nos aquí. Ara hem de pensar en el partit de l'Eibar i que si guanyem i els altres punxen, tenim opcions de ficar-nos a dalt. Tenim ganes d'aconseguir aquestes posicions", ha assegurat el central blanc-i-blau.

Sergio García, Héctor Moreno i Caicedo, al marge del grup

Divendres que ve, contra l'Eibar a Ipurúa, Cañas no podrà jugar per sanció. En l'entrenament d'aquest dilluns Sergio García, Héctor Moreno i Felipe Caicedo, que contra el Rayo va patir un petit traumatisme cranial amb perduda de memòria després d'una topada amb Morcillo, han entrenat al marge del grup però tots tres estaran a punt per al decisiu duel de divendres a Ipurúa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut