Álvaro ha donat la cara després de l'entrenament
Espanyol

Álvaro: "El vestidor està fastiguejat però hem d'aconseguir l'objectiu de la salvació"

El central de l'Espanyol ha reconegut que l'equip està tocat per l'eliminació a les semifinals de la Copa però que ara toca tornar a pensar en la Lliga per aconseguir la permanència

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina per preparar la visita a Anoeta sense gaire temps per a lamentacions després de l'enorme decepció per quedar-se fora de la final de la Copa del Rei en perdre per 0-2 contra l'Athletic. Álvaro González ha reconegut que el vestidor està tocat i "fastiguejat" per la derrota però afirma que es refaran abans de diumenge.

Malgrat l'estat anímic de l'equip, Álvaro ha insistit que encara tenen reptes aquest curs: "Això ha de durar només avui, a partir de demà cal pensar una altra vegada en la Lliga perquè tenim un partit d'aquí a quatre dies, contra la Reial Societat a Anoeta. Hem d'aconseguir el primer objectiu, que és el de la salvació".

"Tenim il·lusió per seguir creixent i volem seguir enganxant a la gent. Mai no havia vist Cornellà-el Prat ple i espero poder tornar a presenciar-ho", ha afirmat. L'assistència d'ahir, amb 34.831 espectadors, va ser el rècord d'aquesta temporada en totes les competicions.

Álvaro ha admès que amb la força de voluntat no n'hi va haver prou per poder arribar a la final tot i l'empat a un de l'anada a San Mamés. "El 0-2 ens va desarmar i no va servir de res córrer com pollastres sense cap darrere de la pilota. Ells es troben amb un gol en el minut 13 que desmunta tots els nostres plans. Al final es posa un partit en el qual hem de marcar i volem fer-ho abans del previst. Ens va sortir tot al revés", ha resumit.

Finalment, Álvaro ha revelat les paraules de l'entrenador, Sergio González, en la sessió d'aquest dijous. "Ens ha dit que és un dia molt dur i que la consolació per a cadascun és poca. Tots sabem el pal que ens vam emportar ahir. Ara hem d'aixecar-nos a partir de demà", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut