Álvaro Domínguez ha anunciat la seva retirada amb un missatge a les xarxes socials
Futbol internacional

Álvaro Domínguez anuncia la seva retirada amb només 27 anys per culpa de les lesions

El defensa espanyol, que fins ara militava a les files del Borussia Mönchengladbach, ha fet l'anunci una hora abans del partit de Champions del seu equip al Camp Nou

Actualitzat

El defensa espanyol Álvaro Domínguez, actualment al Borussia Mönchengladbach, ha anunciat aquest dimarts la seva retirada del futbol professional ​​amb només 27 anys a causa de les lesions.  

El defensa madrileny, que ha repartit la seva carrera entre l'Atlètic Madrid i el Borussia, ha enviat un missatge a les xarxes socials una hora abans de l'inici del partit que el seu equip ha de disputar al Camp Nou. Domínguez, que va estar quatre temporades a la primera plantilla de l'Atlètic Madrid (des de la 2008-2009 fins a l'2011-2012), ha lamentat que les lesions i la "possibilitat de quedar invàlid amb 27 anys" l'han obligat a deixar el futbol com a jugador.
   
"He estat els últims anys jugant en unes condicions físiques pèssimes. M'he vist obligat a seguir jugant i això m'ha portat a dues operacions. M'ha conduït a unes seqüeles que a dia d'avui segueixo tenint i això em deriva que avui m'he d'acomiadar de vosaltres i d'aquest esport que tant m'apassiona", ha indicat en el seu missatge el futbolista, que va arribar a debutar amb la selecció espanyola absoluta, davant Sèrbia, amb Vicente del Bosque com a tècnic. "A ningú li agradaria ser un invàlid amb 27 anys. I aquest és el preu que he hagut de pagar", ha conclòs Álvaro Domínguez. 

El defensa madrileny, que va arribar a ser un dels fixos de l'Atlètic Madrid fins a l'arribada de l'argentí Diego Pablo Simeone, va ser traspassat al Borussia Monchenglabach per 8 milions d'euros. Igualment va ser titular en l'equip alemany com a central i també com a lateral esquerre, fins que va patir una greu lesió de clavícula fa tres temporades. Es va perdre la meitat del curs, encara que va poder disputar els últims mesos de competició. Va acabar amb 21 partits jugats a la Bundesliga.
   
En l'exercici següent va disputar 24 partits amb el Borussia Mönchengladbach, però problemes d'esquena el perseguien. Les molèsties cada vegada va anar a pitjor i va haver de tornar a ser operat. Des d'aleshores, només ha pogut jugar sis partits. Els problemes d'esquena han acabat per obligar el jugador a deixar l'esport en actiu, amb 27 anys i vuit en l'elit del futbol professional.

Anar al contingut