Fórmula 1

Alonso tindrà un comissari especial al Brasil que vetllarà perquè estigui en igualtat amb Hamilton

Fernando Alonso comptarà amb un comissari especial en el Gran Premi del Brasil per garantir les condicions d'igualtat respecte a Lewis Hamilton. La federació internacional vigilarà McLaren des de la qualificació fins a la cursa. Les sospites que McLaren vulgui donar un tracte de favor a Lewis Hamilton en detriment de Fernando Alonso han provocat la reacció de la Federació Internacional d'Automobilisme. La FIA vigilarà amb lupa l'escuderia britànica en el Gran Premi del Brasil.

Actualitzat

De moment, la FIA ja ha nomenat un comissari especial que viurà dia i nit al box de McLaren i no tindrà cap una altra feina que vetllar perquè ningú pugui perjudicar Fernando Alonso, és a dir, que no tornin a passar coses tan sospitoses com a Xangai, on Hamilton li va treure 7 dècimes a l'asturià en la qualificació.

Fernando Alonso va dir ben clar, després del entrenaments classificatoris de l'últim Gran Premi de la Xina, que la seva confiança en l'equip McLaren era nul·la. El mig segon d'avantatge de Hamilton feia sospitar a l'asturià d'una falta intencionada de pressió als pneumàtics del seu monoplaça. L'endemà, el mateix Alonso comprovava que les gomes que li havien posat per a la cursa eren les correctes. Perquè aquesta acció no s'hagi de repetir en l'última prova del Mundial, al Brasil un comissari de la FIA vigilarà que McLaren no doni cap tracte de favor a Hamilton.

Els dubtes són tan grans que l'escuderia britànica es va veure obligada dijous a emetre un comunicat oficial en què assegurava que hi hauria un tracte igualitari per als dos pilots. El president de la Federació Espanyola d'Automobilisme, Carlos Gracia, també ha estat convidat a Interlagos per Ron Dennis per seguir les evolucions del gran premi.

Però, amb favors o sense, a McLaren fa setmanes que tenen el seu favorit. La cara dels caps d'escuderia amb Alonso al podi, Ron Dennis demanant que algú empenyés el monoplaça de Hamilton o els mecànics celebrant les "poles" de l'anglès són imatges que els delaten.

Alonso a Renault

La premsa alemanya dóna per fet que Fernando Alonso tornarà a Renault, una notícia que arriba a les portes de l'últim Gran Premi del Mundial, el del Brasil, que serà d'infart. Segons el "Bild" l'asturià hauria firmat un contracte per un tres anys amb Renault, on hi tornaria al gener del 2008, rescindint abans de temps el seu contracte amb McLaren-Mercedes.

Anar al contingut