Fórmula 1

Alonso se sent "alleujat" de poder acabar una temporada per oblidar en el seu retorn a McLaren

El pilot asturià ha admès que ha estat un any molt frustrant perquè no ha pogut lluitar per la victòria en cap de les curses d'un Mundial que abaixa el teló aquest cap de setmana amb el Gran Premi d'Abu Dhabi

Santi FaroActualitzat

El Mundial de Fórmula 1 abaixa el teló, aquest cap de setmana, a Abu Dhabi, amb el títol decidit. Tant Lewis Hamilton com Nico Rosberg arriben a l'última cursa de la temporada amb els deures fets, campió i subcampió del món, amb un equip que només ha baixat del podi en una cursa.

Sebastien Vettel també arriba relaxat a Abu Dhabi. El pilot alemany ha fet una cursa de karts elèctrics amb la premsa internacional un cop s'ha guanyat un notable final de temporada que no es podia imaginar, acabant en una tercera posició que l'any passat va quedar molt lluny de Ferrari. Vettel ja té dues victòries a Abu Dhabi però avui, en aquest acte promocional, no ha pogut aconseguir la tercera, s'haurà d'esperar a la cursa de diumenge, a veure si pot soprendre i superar els dos Mercedes.

L'apartat de suspesos l'encapçala, evidentment, McLaren i el seu motor Honda. S'acaba una temporada que ha estat tot un calvari per a Fernando Alonso. "Alleujat després d'anar a totes les curses i no aconseguir punts gairebé mai i fins i tot no acabar-les, la frustració és gran els dissabtes i els diumenges. Que acabi aquest any és una sensació d'alleujament", ha confessat el pilot asturià.

Suspens també per a les finances de Lotus, que acaba la temporada pels pèls. El box de l'equip estava aquest matí buit, quan la resta d'escuderies ja tenien els monoplaces muntats i a punt.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut