Fórmula 1

Alonso recupera la il·lusió i confia que la temporada que ve tornarà a lluitar pel títol

Fernando Alonso ha recuperat la il·lusió que semblava haver perdut i confia que la temporada que ve podrà tornar a lluitar pel títol. Ara veu que les coses s'estan fent bé a Renault i ja s'ha tret Ferrari del cap. El pilot asturià també ha aprofitat per donar consells de conducció als més joves en un acte celebrat a la Universitat d'Oviedo.

Actualitzat
Com aquell qui diu, fa quatre dies que ha acabat la temporada i Fernando Alonso ja té ganes de començar-ne una altra. No n'hi ha per menys. Vist el final del campionat, amb dues victòries i un segon lloc en les quatre últimes curses, Renault va demostrar ser a prop dels grans de la graella, Ferrari i McLaren. El nou monoplaça, l'R29, estarà a punt al gener.

Els canvis de reglamentació faran que no es puguin aprofitar les millores aerodinàmiques introduïdes a l'R28, però no tot serà feina perduda.

Mentrestant, Alonso ha donat consells de conducció als més joves en un curs de seguretat vial que s'ha fet a Oviedo, la seva ciutat natal. Per exemple, que amb un telèfon a la mà costa més agafar els revolts.
Anar al contingut