Fernando Alonso espera poder lluitar pel Mundial de Fórmula 1 la propera temporada (EFE)
Fórmula 1

Alonso: "Necessitem una alegria, un resultat, alguna cosa"

El pilot asturià no es planteja decidir quin serà el seu futur fins a la tardor i deixa un últim marge a McLaren-Honda perquè aconsegueixi les millores que fa dues temporades i mitja que espera

Actualitzat

Setmana de Fórmula 1 a casa, al Circuit de Barcelona-Catalunya, i els pilots tenen les agendes plenes de compromisos amb els espònsors. Un cop més, Fernando Alonso ha centrat bona part de l'atenció i és que l'asturià espera oferir davant de la seva afició una bona cursa aquest cap de setmana: "M'encantaria acabar entre els deu primers. És un objectiu que voldria no només per l'equip sinó també pels seguidors que ens donen suport. Necessitem una alegria, un resultat, alguna cosa".

En tot cas, el futur d'Alonso segueix sent un misteri, acaba contracte amb McLaren aquesta temporada i té molt clar que l'any que ve només pensa en "ser en un lloc per lluitar pel mundial". Però poden passar moltes coses abans del 2018, i això, l'asturià ho té clar: "L'any és llarg i podem fer moltes millores. Espero donar alegries a la segona meitat d'aquesta temporada. Tinc esperances que les coses millorin i, a partir del setembre o l'octubre estaré obert a qualsevol tipus de negociació, ja sigui amb McLaren o amb qualsevol altre equip". I per si algú tenia cap dubte, Alonso sentencia que el 2018 "sempre seguirà a la F1". En aquesta línia, la seva participació a les 500 milles d'Indianapolis la qualifica d'un "extra al qual no li veu cap tipus de continuïtat".
 

Anar al contingut