Fórmula 1

Alonso mostra el potencial de Ferrari a Alemanya fent el millor temps en els segons lliures

Sense la pluja que ha condicionat la primera sessió d'entrenaments lliures al GP d'Alemanya, Ferrari ha demostrat haver fet els deures a la perfecció a la recerca del tan anhelat punt d'inflexió que l'ajudi a rellançar les seves opcions al Mundial. I és que després d'un matí marcat per les precipitacions, Fernando Alonso ha fet, ja en sec, el millor temps de la segona sessió, amb Felipe Massa tercer, situat entre Vettel i Webber. L'escuderia italiana ha demostrat que pot competir cara a cara amb els Red Bull mentre que aquest cop és a McLaren a qui s'acumulen els problemes. Hamilton ha acabat setè i Button, quinzè.

Actualitzat
Ferrari fia pràcticament totes les seves opcions al Mundial a Alemanya i a Hongria amb l'objectiu de retallar distàncies respecte a McLaren i Red Bull i permetre a Fernando Alonso arribar a l'últim tram del campionat amb possibilitats al títol. Doncs dit i fet.

Després de les dues decepcions a València i la Gran Bretanya, l'escuderia italiana ha introduït una sèrie de millores que s'han revelat molt i molt competitives a Hockenheim. Especialment en sec, ja que durant la primera sessió la pluja ha complicat la posada a punt dels monoplaces mentre que en la segona l'asfalt s'ha anat eixugant, i això ha permès Ferrari mostrat tot el seu potencial. 

Fernando Alonso ha estat molt regular i ha posat de manifest que el seu Ferrari està una mica per sobre de Red Bull en ritme de cursa. I és que tal és la millora de l'equip italià que fins i tot Felipe Massa ha lluitat entre els millors per acabar l'entrenament en tercera posició, just per darrere de Vettel i un lloc per davant de Webber. 

McLaren, en canvi, no ha tingut tant d'encert en les evolucions dutes a terme i ha tingut més problemes dels previstos per ser competitius. Hamilton ha finalitzat l'entrenament en un discret setè lloc per darrere de Rosberg i Schumacher, que corren a casa amb ganes de reivindicar-se. Button ha estat quinzè.

Pel que fa als catalans, Pedro Martínez de la Rosa ha tancat la sessió en la 13a plaça mentre Jaume Alguersuari, que no havia corregut mai a Hockenheim, ha acabat amb el 18è millor temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut