Márquez, Pedrosa i Alonso
Márquez, Pedrosa i Alonso, deu títols mundials en una imatge (@marcmarquez93)
Motor

Alonso, Márquez i Pedrosa es repten sobre dues rodes a Motegi

Campions de totes les categories, incloent-hi Toni Bou i Jenson Button, han participat en la festa de final de temporada d'Honda

Actualitzat

Fernando Alonso i Marc Márquez s'han trobat aquest diumenge sobre la mateixa pista, al circuit japonès de Motegi, amb motiu de la festa de fi de temporada de la marca Honda. Els dos campions han pilotat l'Honda RC213V, un prototip de MotoGP amb el qual s'han reptat durant unes voltes.

Una trentena de professionals del motor de totes les categories han compartit un cap de setmana anomenat Dia dels Agraïments d'Honda. Entre els assistents també hi havia Jenson Button i Dani Pedrosa, i el múltiple campió del món de trial Toni Bou, tots ells vinculats a la marca japonesa.

Pedrosa ha tingut l'oportunitat de muntar algunes motos antigues, com l'Honda amb la qual va guanyar vuit curses del mundial de 125 cc entre el 2002 i el 2003, i que el va portar a guanyar el títol de la cilindrada petita.

En aquestes imatges de les xarxes socials de Fernando Alonso se'l pot veure sobre dues rodes i amb el número 14 competint amb Marc Márquez.

 

 

Honda thanks day (parte 2). #hondathanksday #japan #14

A photo posted by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) on

Anar al contingut