Fórmula 1

Alonso fa les primeres voltes amb el nou F-138 a Montmeló

El pilot asturià ja ha debutat amb el nou Ferrari al Circuit de Catalunya, després que en la primera tanda, feta a Jerez a principis de mes, els provadors van ser Massa i De la Rosa. Avui, al Circuit de Catalunya, s'ha presentat també el nou Williams, l'FW-35, que pilotaran el veneçolà Pastor Maldonado i el finlandès Valtteri Bottas.

Actualitzat
El pilot asturià Fernando Alonso (Ferrari) ja ha debutat amb el nou F-138 de l'escuderia italiana al Circuit de Catalunya, després que en la primera tanda, feta a Jerez a principis de mes, els provadors van ser Felipe Massa i Pedro Martínez de la Rosa.

Alonso ja ha fet les primeres voltes, provant-ho amb pneumàtics mitjans en una pista una mica freda, ja que la temperatura ambient a Montmeló no supera els deu graus, amb un cel tapat.

A més d'Alonso, estan rodant en la primera de les quatre jornades d'aquesta segona fase d'assajos de la F1, abans de l'arrencada del Mundial ,els següents pilots: els mexicans Esteban Gutiérrez (Sauber) i Txec Pérez (McLaren), Kimi Räikkönen (Lotus), Nico Rosberg (Mercedes), Sebastian Vettel (Red Bull), Paul di Resta (Force India), el veneçolà Pastor Maldonado (Williams), Daniel Ricciardo (Toro Rosso), Charles Pic (Caterham) i Max Chilton (Marussia).

La primera tanda d'avui ha estat fins a la una del migdia i, després d'una aturada de seixanta minuts, els pilots tornaran a la pista fins a les cinc de la tarda.

Avui, al Circuit de Catalunya, s'ha presentat també el nou Williams, l'FW-35, que pilotaran el veneçolà Pastor Maldonado i el finlandès Valtteri Bottas. El Williams ha estat l'últim monoplaça que s'ha donat a conèixer de les onze escuderies que disputaran el Mundial.

La tercera i última tanda d'entrenaments abans que comenci el Campionat del Món es farà entre el 28 de febrer i el 2 de març, també a Montmeló.
Anar al contingut