Fórmula 1

Alonso fa gairebé 60 voltes en la seva primera sessió de tests a Montmeló

Els equips van millorant en els tests de Fórmula 1 que s'estan fent a Montmeló.

Actualitzat

Alonso portava encara un dels retenidors que ahir es van trencar en el motor elèctric de Jenson Button. L'equip no tenia els nous, que són més resistents i arribaran demà al matí, i no sabia si el pilot podria estar gaire estona en pista. De fet, ha estat la jornada en què McLaren ha pogut fer més voltes. Sempre amb petits problemes, però amb temps molt competitius i un total de 59 voltes.

Alonso estava content de d'haver pogut fer tantes voltes i espera que, a partir de demà, amb l'arribada de les noves peces, McLaren pugui començar a fer proves de competitivitat i simulacions de cursa. El relleu el prendrà demà Jenson Button, i Alonso tornarà diumenge.

Progressos també per a Red Bull. Avui, Daniel Ricciardo ha marcat el millor temps de la setmana, i fins i tot ha pogut dur a terme una simulació de carrera, tot i que l'equip ha mostrat preocupació per la fragilitat del motor Renault.

Tot i això, Mercedes ha tornat a ser l'equip que ha fet més voltes, però amb Nico Rosberg al matí i Lewis Hamilton a la tarda. Rosberg tenia dolors en un nervi facial i ha hagut de baixar del monoplaça. Hamilton, carregat de paracetamol, ha continuat els entrenaments i fins i tot s'ha atrevit a fer alguna simulació de carrera.

Kimi Raikkonen ha marcat el segon millor temps, i Ferrari ha demostrat un cop més que les modificacions que li ha deixat fer la FIA en el motor han estat efectives. Darrere seu, Felipe Massa, primer classificat amb motor Mercedes. Sergio Pérez ha marcat el quart millor registre.

Jolyon Palmer, fill de l'expilot de F1 Jonathan Palmer, ha pilotat el Lotus, i Marcus Ericsson ha pres el relleu de Felipe Nasr a Sauber. Carlos Sainz ha fet cent voltes, però ha marcat l'últim temps. El pilot de Toro Rosso es mostrava una mica decebut per una errada que ha comés i l'ha enviat fora de pista en el revolt més complicat del traçat. Demà continuaran els entrenaments, tot i que s'espera que caigui algun ruixat sobre el circuit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut