Alonso, optimista de cara al G. P. d'Espanya (EFE)
Fórmula 1

Alonso: "El repte que tinc al davant és un dels més excitants de la meva vida"

El pilot asturià de McLaren ha explicat en la prèvia del Gran Premi de Bahrain que confia a millorar la seva actuació tant en classificació com en la cursa

Actualitzat

Fernando Alonso ha qualificat el seu retorn a McLaren com un dels reptes més excitants de la seva carrera esportiva perquè des de zero ha d'intentar tornar a competir per les victòries.

"El repte que tinc al davant és un dels més excitants de la meva vida: intentar des de zero, des del més baix possible, tornar a dalt", ha explicat el pilot asturià en la jornada prèvia als primers entrenaments del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1.

"Si no hagués guanyat mai o si no tingués contracte, si hagués de guanyar-me la vida i tingués 21 anys, estaria preocupat. Però, com que en tinc 33 i he tingut la sort de guanyar moltes coses, aquest repte em sembla molt emocionant, per descomptat", ha afegit el campió mundial, el 2005 i 2006.

El pilot asturià ha reconegut que serà "difícil puntuar" al circuit de Sakhir, encara que confia a millorar la seva actuació tant en classificació com en carrera.
   

 

Anar al contingut