Fórmula 1

Alonso aterra a Sepang "tranquil" i De la Rosa hi arriba amb "optimisme"

Sense temps d'haver paït el decebedor rendiment del Ferrari en el primer gran premi de la temporada, Fernando Alonso afronta aquest cap de setmana, al circuit de Sepang, la segona cursa del campionat. La matinada que ve, a partir de les 3, podran veure'n els primers entrenaments, en directe, per Esport3. Per la seva banda, Pedro Martínez de la Rosa afronta la segona prova de la temporada amb més optimisme. El català assegura que arriben més ben preparats i que l'objectiu únic és classificar-se.

Actualitzat
Alonso no preveu una millora respecte a Austràlia i encara el GP de Malàisia a la defensiva, a sumar els punts que pugui i poca cosa més. "Estic tranquil, encara que sabem que necessitem treballar per atrapar els que estan al davant nostre. No estem en la situació que hauríem desitjat per arrancar el Mundial 2012", ha assegurat l'asturià, que també ha afegit que confia al "cent per cent" amb l'equip.

Més optimista és De la Rosa. El seu HRT sí que té millores substancials per capgirar una mica la situació. El català assegura que arriben més ben preparats que a Austràlia i que sortiran amb l'únic objectiu d'aconseguir la classificació que els va ser impossible la setmana passada.

El gran premi d'aquest cap de setmana és una autènitica revàlida per a Vettel, el campió, i un examen important per als McLaren. Si aquí també planten cara als Red Bull, estarem davant d'un dels mundials més interessants dels últims temps.

Homenatge a Simoncelli

Ferrari, amb Alonso i Massa al capdavant, s'ha fet una foto al mateix revolt on va morir el motociclista italià Marco Simoncelli el passat 23 d'octubre. Pel fet d'haver-hi aconseguit la seva primera "pole position" i el primer podi, Sepang era un dels circuits preferits de l'asturià. Ara, ja no. "Mai serà el mateix. Sempre correrem per ell i sempre serà un heroi. A més, per a Ferrari, com que és italià, és especial", ha assegurat Alonso.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut