Alonso ha canviat l'empipada de dijous per somriures aquest divendres.
Fórmula 1

Alonso assegura que el seu futur està en mans exclusivament de Ferrari

Fernando Alonso, que té contracte vigent fins a finals de 2016, ha assegurat que el seu futur es troba exclusivament en les mans de Ferrari i reconeix que només deixaria l'escuderia italiana si pensen que és el millor per a ells. "Jo sempre poso l'interès de l'equip i dels seguidors d'aquesta gran marca per davant dels meus propis interessos", ha assegurat en una entrevista a "Autosport"

Actualitzat

Fernando Alonso, que té contracte vigent fins a finals de 2016, ha assegurat que el seu futur es troba exclusivament en les mans de Ferrari i reconeix que només deixaria l'escuderia italiana si pensen que és el millor per a ells. "Jo sempre poso l'interès de l'equip i dels seguidors d'aquesta gran marca per davant dels meus propis interessos", ha assegurat en una entrevista a "Autosport".

"Si hi ha alguna cosa a parlar per al futur i que pot ser millor per a Ferrari, faré el que sigui necessari", ha afirmat el doble campió del món de Fórmula 1, centrat a intentar fer el millor monoplaça possible per a la marca italiana, amb la qual en més d'una ocasió ha dit que li agradaria acabar la carrera esportiva.
   
En un determinat moment de l'entrevista han tornat a sorgir els rumors de la seva possible marxa a McLaren o Red Bull. Alonso ha respost això: "Aquesta és una pregunta molt difícil de respondre, i tornaré a repetir la resposta, faré el millor per a Ferrari" .
   
"He estat molt afortunat en poder triar on córrer en la Fórmula 1, que no és normal. Vull guanyar i sento que estic en el millor moment de la meva carrera esportiva, m'he adaptat a l'estil de conducció, a la nova normativa cada any i m'agradaria jubilar-me amb més de dos títols mundials ", ha conclòs.

Anar al contingut