Fernando Alonso ha dit en repetides ocasions que la temporada que ve competirà en un equip guanyador
Fórmula 1

Alonso: "Ara necessito acabar curses; la pròxima temporada, guanyar-les"

El pilot asturià no pot deixar més clar quines intencions té amb el seu futur. McLaren-Honda té molta feina al davant si vol comptar amb ell el 2018

Actualitzat

Tarda de rodes de premsa al Circuit de Barcelona-Catalunya prèvia al GP d'Espanya, que es disputa aquest cap de setmana. Una vegada més, la major part de l'atenció mediàtica se l'ha emportada Fernando Alonso: "Hem estat fent millores en les primeres quatre curses. Ara necessitem acabar la cursa els dos cotxes i fer molts quilòmetres". Sobre els monoplaces d'aquesta temporada, el pilot asturià els ha qualificat com a "divertits i bonics de veure", però afegeix un missatge enverinat directe cap a McLaren i sobre el seu futur un cop finalitzi: "La pròxima temporada vull fer curses i també vull guanyar-les".

Carlos Sainz, per la seva banda, veient com li han anat les coses en aquest inici de temporada, no descarta donar alguna sorpresa: "El nostre objectiu és acabar cinquens en el campionat. Ha estat el millor inici de la meva carrera a la Fórmula 1".

El líder, Sebastian Vettel, arriba a Catalunya amb la pell de xai i es treu tota la pressió de sobre: "Mercedes segueix sent l'equip a batre. Cursa a cursa, els últims anys, han dominat. Nosaltres anem millorant".

Lewis Hamilton, en canvi, busca responsabilitats a casa seva a l'hora d'explicar-se per què va segon a la classificació i no renuncia a revertir la situació immediatament; en el fons, només el separen tretze punts respecte al pilot alemany de Ferrari: "A Sotxi hi va haver un cúmul de petites coses que van anar malament, no va ser un gran problema. Aquest cap de setmana ens hauria d'anar millor".

Per últim, Max Verstappen, l'últim que ha pujat en el calaix més alt del podi del Circuit de Barcelona-Catalunya, no descarta tornar-ho a fer: "Amb sort, les actualitzacions ens aproparan a dalt de tot. Sempre podem millorar i aquest cap de setmana ja veureu algunes diferències."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut