Fórmula 1

Alonso aparca qualsevol especulació sobre el seu futur i no aclareix el possible fitxatge per McLaren

Fernando Alonso ha preferit aparcar qualsevol especulació sobre el seu futur fora de Ferrari, no ha aclarit les últimes confessions de Niki Lauda --que col·locava l'asturià a McLaren--, i s'ha afegit a les mostres de suport cap al pilot de Marussia. Diumenge, tots correran al casc amb un missatge d'ànim per al francès.

Actualitzat

El Mundial de Fórmula 1 arriba, aquest cap de setmana, amb la disputa del Gran Premi de Rússia. S'estrena el circuit de Sotxi però, més enllà de la novetat, els pilots estan tots pendents de Jules Bianchi. Se'ls ha vist a tots molt afectats per l'accident del francès en l'última cursa, a Suzuka. De fet, Bianchi continua ingressat, i en estat crític, al Japó.

Fernando Alonso ha preferit aparcar qualsevol especulació sobre el seu futur fora de Ferrari: no ha aclarit les últimes confessions de Niki Lauda, que col·locava l'asturià a McLaren, i s'ha afegit a les mostres de suport cap al pilot de Marussia. Alonso s'ha limitat a dir que ho té tot ben encarat i que només falta executar la decisió.

Aquest diumenge, tots els pilots de la graella correran amb un adhesiu al casc amb un missatge d'ànim per al francès de l'escuderia Marussia i alguns, com el mexicà Sergio Pérez, demanaran explicacions perquè es reforcin les mesures de seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut