Allegri torna a les banquetes. (Foto: Reuters)
Futbol Internacional

Allegri, destituït com a tècnic del Milan després de perdre amb el modest Sassuolo

El Milan ha anunciat la destitució del seu tècnic, Massimiliano Allegri, a causa dels mals resultats de l'equip, en especial després de l'última derrota a la Lliga per 4-3 contra el Sassuolo, equip fins diumenge en llocs de descens. El lloc d'Allegri l'ocuparà de manera provisional Mauro Tassoti, fins ara assistent del tècnic acomiadat.

Actualitzat

El Milan ha anunciat la destitució del seu tècnic, Massimiliano Allegri, a causa dels mals resultats de l'equip, en especial després de l'última derrota a la Lliga per 4-3 contra el Sassuolo, equip fins diumenge en llocs de descens.

El lloc d'Allegri l'ocuparà de manera provisional Mauro Tassoti, fins ara assistent del tècnic acomiadat.

La paciència dels dirigents "rossoneri" amb Allegri es va esgotar quan el Sassuolo, en menys de mitja hora de joc, va destrossar la defensa del Milan, amb quatre gols del davanter Domenico Berardi, de 19 anys.

Inzaghi i Seedorf, probables relleus

Segons han avançat els mitjans italians, un dels candidats més ben posicionats per ocupar la banqueta del club lombard és l'exfutbolista Filippo Inzaghi, actualment responsable dels juvenils del Milan.

De tota manera, segons apunta "La Gazzeta dello Sport", en les últimes hores ha agafat força la possibilitat que el futbolista holandès Clarence Seedorf, de 37 anys i encara en actiu al Brasil, pugui ser reclutat de forma urgent a petició de Silvio Berlusconi, propietari del club.


 

Anar al contingut