Espanyol

Alfredo Tena: "La prioritat són els 42 punts, mantenir la categoria"

L'avui entrenador en funcions de l'Espanyol per la sanció de Javier Aguirre, Alfredo Tena, ha reconegut que el seu equip no ha fet a Getafe un partit vistós, però sí molt meritori, i que ha sumat un bon punt de cara a l'objectiu prioritari dels blanc-i-blaus, que no és cap altre que la salvació.

Actualitzat

L'avui primer entrenador en funcions de l'Espanyol per la sanció d'Aguirre, Alfredo Tena, ha reconegut que el partit contra el Getafe "no ha estat vistós però és meritori. La lliga és molt difícil. És un punt que ens deixa bon regust". Tena ha afirmat que "contents per llançar coets no estem, però sí satisfets" davant l'esforç dels jugadors.

Respecte a l'objectiu prioritari de l'equip ara mateix, la salvació, l'assistent d'Aguirre ha comentat que "uns pocs punts més i ho tindrem fet, però mentre no ens acostem al final del campionat no podrem cantar victòria. Estem sumant, que és molt important en aquesta lliga, i esperem que amb aquests punts podrem salvar la categoria".

Tot i això, Tena no ha volgut tancar les portes del tot a objectius més ambiciosos. "Sempre hem dit que la prioritat són els 42 punts, mantenir la categoria. Ja veurem si ens sobren jornades per arribar a Europa".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut