Espanyol

Alfredo Tena apel·la a la victòria contra l'Atlètic per afrontar la visita del Reial Madrid

El segon d'Aguirre, que dirigirà el compromís contra els blancs, és optimista de cara el partit, si els jugadors són fidels a la línia de treball de tota la temporada. D'altra banda, ha reconegut que ja veu Thiévy al mercat. El francès ha tornat a faltar a l'entrenament aquest dissabte.

Actualitzat

El RCD Espanyol ha fet pública la llista de convocats per al partit que l'enfrontarà al Reial Madrid aquest diumenge (19.00) a Cornella-El Prat. Els escollits són Germán, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Sidnei, Stuani, Pizzi, Capdevila, Lanzarote, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Simao, Álex, Abraham, Córdoba i Torje.

Com es podia esperar, entre els escollits no hi ha Thiévy, que ha faltat a l'entrenament d'aquest dissabte, tal com va fer divendres. Els metges del club, que l'han visitat a casa seva, li han diagnosticat un quadre d'ansietat. El segon entrenador blanc-i-blau, Alfredo Tena, ja ha reconegut que el jugador "està al mercat".

Tena serà l'encarregat de dirigir l'equip en el duel contra el Madrid en el lloc de Javier Aguirre, que complirà el segon dels quatre partits de sanció que li han caigut per haver insultat l'àrbitre Iglesias Villanueva.

En la roda de premsa prèvia, el tècnic ha apuntat que el model a seguir per l'Espanyol davant el Madrid és el partit contra l'Atlètic: "La nostra intenció és repetir moltes coses que vam fer llavors. Jugar amb intensitat, transicions defensa atac i cobertures recíproques".

La concentració ha de ser màxima i les distraccions, claus per entendre les dues últimes derrotes de l'Espanyol en Lliga (Osasuna) i Copa del Rei (Alcorcón), han d'evitar-se costi el que costi. "Ja han passat els Reis d'Orient i contra el Madrid no pots concedir més regals", ha destacat  el mexicà.

Sobre les baixes del davanter Sergio García, per sanció, i el migcampista David López, per lesió, Tena ha comentat que malgrat les absències afronten el partit "amb optimisme", encara que són dos futbolistes importants en els seus esquemes. "Enfrontar-se al Madrid és un extra de motivació per al grup", ha afegit.

El tècnic ha destacat el perill a la contra del rival. "Té un contraatac fort. És dels millors, o el millor, dels equips a pilota parada. Posseeixen molta contundència i futbolistes que despunten a nivell individual", ha analitzat. De fet, una de les seves funcions és estudiar al contrari i proposar solucions a Aguirre.

En el pla personal, Alfredo Tena s'ha definit com únicament "un transmissor de les idees de Javier Aguirre i ja tenim preparat un telèfon vermell per comunicar-nos". De tota manera, el 'Capitan Furia' s'ha mostrat il·lusionat per poder dirigir a l'equip demà contra el Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut