Bàsquet

Alfred Julbe assumeix la banqueta del Barça Lassa "només per a una ajuda puntual"

El tècnic català s'ha esforçat a remarcar que el seu rol en el primer equip és totalment provisional i a molt curt termini

Actualitzat

L'entrenador interí del Barça Lassa, Alfred Julbe, que substitueix el recentment destituït Sito Alonso, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en roda de premsa abans de marxar cap a Tel Aviv per jugar contra el Maccabi (dijous, 8 de març a les 20:00, en directe per Esport3). 

El tècnic barceloní s'ha esforçat a remarcar que ha agafat la banqueta blaugrana de forma provisional:

"El club ha estat molt clar sobre la meva situació. Estan buscant entrenador, només m'han demanat una ajuda puntual. M'han plantejat treballar a curtíssim termini i els jugadors també ho saben."

L'objectiu del Barça Lassa és tancar el fitxatge d'un nou entrenador de cara a la Copa que s'ha de jugar a Gran Canària del 15 al 18 de febrer. Per això, Julbe té molt clar que la feina que ha de fer està molt acotada a la situació actual:

"Vull ajudar a netejar la ment dels jugadors i treure d'ells el gran professional que porten dins. Aquests jugadors han jugat a molt bon nivell no fa tant. Tenen talent i estan preparats per competir al màxim nivell."

Pierre Oriola també assumeix responsabilitats

Pierre Oriola ha parlat davant de les càmeres i no s'ha mossegat a l'hora d'assumir part de les responsabilitats per la crisi del Barça Lassa

"Tota la culpa no era de Sito. Els jugadors hem d'assumir-ne una part. El què va passar a Vitòria va ser una vergonya. La imatge a Vitòria va ser molt dolenta"

A més, el pivot català veu en la Copa una oportunitat daurada per reflotar els ànims a a l'equip:

"Podem fer un bon paper a la Copa. No tinc cap dubte. L'afrontarem amb il·lusió i amb ambició. Són tres partits i tres partits bons et fan aixecar la Copa"

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut