Pep Guardiola i Alfonso López en un entrenament de la selecció (Reuters)
Futbol

Alfonso Pérez torna a carregar contra Pep Guardiola i Gerard Piqué, per la seva ideologia

L'exjugador del FC Barcelona ha dit que "el més honest hagués estat que Guardiola, sent tan catalanista, hagués renunciat a la selecció espanyola". Alfonso també ha posat Gerard Piqué en el mateix sac.

Actualitzat

Alfonso Pérez, exjugador del Barça, Madrid i Betis, ha tornat a carregar contra Pep Guardiola i Gerard Piqué amb motiu de la seva ideologia "independentista". Alfonso, en unes declaracions al programa "Al loro", de Radio Marca, ha assegurat que "el més honest hagués estat que Guardiola, sent tan catalanista, hagués renunciat a la selecció espanyola".

L'exblaugrana ha explicat que "no estic en contra dels catalans, el meu fill va néixer a Barcelona, i, si jo fos radical, hagués fet que naixés a Madrid o Sevilla, no tinc res en contra del català, però si contra la independència".

Alfonso també ha posat Piqué al mateix sac que Guardiola, tot i que el central català mai s'ha postulat públicament a favor de la independència de Catalunya, només a favor que se celebri un referèndum. Tot i això, Alfonso ha etzibat: "Piqué està en la mateixa tessitura que Guardiola, el que passa és que ell ara mateix està jugant i, quan arribi el moment, es posicionarà tan radicalment com Pep Guardiola. Està molt posicionat a favor de la independència de Catalunya ".

 

 

 

 

Anar al contingut