Alexis Sánchez juga els 90 minuts en el triomf de Xile davant el Paraguai (2-0)

Alexis Sánchez ha jugat els 90 minuts del duel classificatori per al Mundial del Brasil que la seva selecció ha jugat a Santiago de Xile, aquesta matinada. Xile ha superat el Paraguai per 2 a 0, en un partit en què el blaugrana s'ha mostrat força actiu. Al minut 9 ja ha fet lluir Barreto amb un gran xut. La defensa guaraní s'ha mostrat força expeditiva amb Alexis, que ha tastat la contundència dels jugadors del Paraguai. a l'hora d'aturar-lo. El primer gol ha arribat al minut 27, a la sortida d'un córner llançat per Matías Fernández i que ha rematat Contreras, de manera inapel·lable. Xile ha sentenciat el partit al minut 87, després d'una rematada de Matías Campos que ha rebotat en un defensa i que ha acabat enganyant el porter Barreto.