Barça

Alexis Sánchez, autoritzat a viatjar si es confirma el fitxatge pel Barça

El futbolista xilè Alexis Sánchez, pretès pel Barça, ha marcat un gol en l'amistós que ha jugat amb la seva selecció contra Estònia. El seu fitxatge pel club blaugrana es podria tancar ben aviat. Així ho demostra el fet que el seu seleccionador li hagi donat permís per abandonar la concentració amb Xile, on està preparant la Copa Amèrica, per poder viatjar a Barcelona i tancar definitivament el traspàs abans no comenci aquesta competició continental. A Xile ja es dóna per fet el fitxatge, que el mateix futbolista ja hauria anunciat als companys de selecció. En l'operació, a més d'uns 28 milions d'euros, hi podria entrar el traspàs d'algun jugador a l'Udinese, actual equip d'Alexis Sánchez.

Actualitzat
L'internacional xilè Alexis Sánchez, actualment a les files de l'Udinese, ja té el permís per viatjar a Barcelona si es confirma el seu traspàs al club blaugrana. Així ho ha confirmat aquesta matinada el tècnic de la selecció xilena, Claudio "Bichi" Borghi, abans que el seu equip s'enfrontés a Santiago a la selecció d'Estònia, a la qual s'ha imposat per 4-0. "El tema és molt complicat. Si nosaltres no el deixem viatjar, en cas que es faci la venda, hauríem de fer-nos càrrec de pagar 45 milions de dòlars si al jugador li passa alguna cosa. És molt simple, quan estigui confirmat el traspàs en tindrà l'autorització", ha explicat.

En declaracions al canal Chilevisión, el seleccionador ha explicat que tot dependrà del moment en què es faci la venda. "Si es fa enmig de la Copa Amèrica, evidentment que no, però tenim temps i nosaltres sabem per reglament que no ens podem fer càrrec d'aquesta quantitat de diners, així que l'ideal seria que ell viatgés i signés quan s'hagi confirmat", ha puntualitzat el tècnic d'origen argentí.

"Hem parlat bastant d'aquesta possibilitat de venda que té. No és fàcil, té 22 anys, i la seva carta valdria molts diners, però està preparat per jugar a qualsevol lloc", assegura el tècnic. Borghi s'ha mostrat sorprès per la tranquil·litat amb què el jugador s'ha pres la possibilitat d'anar-se'n al Barcelona. "Això és molt bo, i s'entrena per ser el millor, tot i que té certa ansietat, una ansietat que segurament s'acabarà quan se signi el contracte", ha conclòs.

A més, s'ha sabut que el jugador ha dit als companys de selecció: "Marxo al Barcelona". Si Sánchez signa finalment pel Barcelona serà el primer jugador xilè que vestirà la samarreta d'aquest club.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut