Alexander Rossi després de guanyar les 500 Milles d'Indianapolis (Reuters)
Automobilisme

Alexander Rossi, que va substituir Roberto Merhi l'any passat a la Fórmula 1, guanya les 500 Milles d'Indianapolis

Rossi va participar en cinc grans premis de F1 la temporada passada. En aquesta, en el seu debut a les 500 Milles d'Indianapolis, ha donat la sorpresa amb un triomf

El debutant Alexander Rossi (Andretti Herta Autosport) ha guanyat l'edició del centenari de les 500 Milles d'Indianapolis, al davant del colombià Carlos Muñoz i el també nord-americà Josef Newgarden. Rossi ha succeït en el palmarès de la prova Juan Pablo Montoya.

El colombià ha abandonat per culpa d'un accident a la volta 64 de les 200 que constava la cursa. El moment clau de les 500 milles ha arribat quan Muñoz ha decidit aturar-se a repostar. El guanyador, tot i que també s'estava quedant sense benzina, s'ha mantingut a la pista.

El guanyador de l'edició 100 d'aquesta cursa va estar a l'equip Manor de la Fórmula 1 l'any passat en substitució de l'espanyol Roberto Merhi i va participar en cinc grans premis a la Fórmula 1. La seva millor classificació va ser el dotzè lloc al Circuit de les Amèriques a Austin (Texas, EUA).