Alexander Kristoff guanya l'etapa prèvia dels Alps. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Alexander Kristoff s'imposa en la dotzena etapa del Tour en la vigília de l'etapa dels Alps

Alexander Kristoff ha guanyat la dotzena etapa del Tour de França a l'esprint en l'arribada a la localitat francesa de Saint-Étienne. Kristoff, company de Joaquim Rodríguez a l'equip Katusha, ha guanyat l'etapa en els últims metres després d'imposar-se a Peter Sagan (Cannondale) en uns metres finals impressionants

Actualitzat

Alexander Kristoff ha guanyat la dotzena etapa del Tour a l'esprint, en l'arribada a la localitat francesa de Saint-Étienne. Kristoff, company de Joaquim Rodríguez a l'equip Katusha, ha guanyat l'etapa en els últims metres després d'imposar-se a Peter Sagan (Cannondale) en uns metres finals molt disputats. A Sagan se li continua resistint la victòria en aquest Tour, tot i que segueix liderant la general del mallot verd de la regularitat, com l'home amb més punts en la general.

La dotzena etapa del Tour ha començat a la localitat de Bourg-en-Bresse i ha acabat a Saint-Étienne. Aquesta etapa ha estat marcada per una escapada que s'ha mantingut fins als últims 12 quilòmetres, però ha estat neutralitzada pel grup principal després del descens de l'últim port.

Aquesta etapa ens ha deixat una notícia negativa, la caiguda i abandó de David de la Cruz, el ciclista de Sabadell que s'estrenava en un Tour. El ciclista català ha tingut una caiguda molt esgarrifosa i ha abandonat la cursa amb un fort dolor a la clavícula dreta, que podria estar fracturada.

Divendres, el Tour arriba als Alps

Divendres comença un altre Tour; la cursa arriba als Alps. S'acosta una de les parts més difícils i complicades, i es podria decidir les opcions reals del podi de la classificació general. És per això que aquesta dotzena etapa ha estat de les més tranquil·les d'aquesta edició del 2014.

Anar al contingut