Kristoff celebra la segona victòria d'etapa a Nimes. (Foto: EFE)
Kristoff celebra la segona victòria d'etapa a Nimes. (Foto: EFE)
Ciclisme

Alexander Kristoff guanya a l'esprint la 15a etapa del Tour amb final a Nimes

El ciclista noruec Alexander Kristoff ha guanyat a l'esprint la quinzena etapa del Tour amb final a Nimes en una jornada de transició mentre que Vincenzo Nibali manté el mallot groc de líder de la classificació general.

Actualitzat

El ciclista noruec Alexander Kristoff ha guanyat a l'esprint la quinzena etapa del Tour amb final a Nimes. L'esprinter de l'equip Katusha ha sumat el seu segon triomf en aquesta edició de la ronda francesa després d'haver guanyat la 12a etapa a Saint-Etienne mentre que l'italià Vincenzo Nibali manté el mallot groc de líder de la classificació general.

El gran grup ha suat de valent per neutralitzar els dos escapats del dia, Jack Bauer i Martin Elmiger, que han estat atrapats a poc més de 100 metres per a la línia d'arribada després de més de 200 quilòmetres de fuga.

Després de dos etapes consecutives d'alta muntanya, aquest diumenge ha estat una jornada de transició que els velocistes no han volgut deixar escapar per lluitar per la victòria abans del segon dia descans. El company del "Purito" Rodríguez ha superat en l'esprint final a l'austríac Heinrich Haussler i l'eslovac Peter Sagan.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut