Bàsquet

Alex Ruoff arriba a Badalona i divendres s'incorporarà als entrenaments del Divina Seguros Joventut

El club verd-i-negre ja ha tancat la planificació de la pretemporada, en la qual jugarà quatre partits amistosos i farà una concentració a Galícia, del 12 al 16 de setembre

Actualitzat

L'aler nord-americà Alex Ruoff ha arribat aquest dijous matí a Badalona i divendres farà el seu primer entrenament com a nou jugador del Divina Seguros Joventut a les ordres de Diego Ocampo, que continua a l'espera que es concreti el fitxatge d'un pivot que completi la plantilla verd-i-negra.  

El tècnic verd-i-negre també espera l'arribada dels jugadors internacionals Dominik Mavra i Tomasz Gielo, per tenir tota la plantilla completa a un mes del debut a la Lliga de Campions de la FIBA el 19 de setembre a la pista del Dinamo Tblissi.

Definida la pretemporada
  
El club verd-i-negre ja ha tancat la planificació de la pretemporada, en la qual jugarà quatre partits amistosos i farà una concentració a Galícia, del 12 al 16 de setembre, coincidint amb la seva participació en un torneig a Villagarcía de Arosa (Pontevedra). 

El primer partit de pretemporada dels catalans serà el 8 de setembre contra el MoraBanc Andorra en les semifinals de la Lliga Catalana, que aquest any es fa coincidir amb el partit que els dos equips jugaran en el Torneig de Sant Julià de Vilatorta (Osona). Dos dies més tard, el 10 de setembre, el Joventut s'enfrontarà en el mateix escenari a l'UCAM Múrcia.
  
La setmana següent, l'equip de Diego Ocampo s'enfrontarà el 15 de setembre al San Pablo Burgos en les semifinals del Torneig de Villagarcía d'Arosa. Els verd-i-negres s'enfrontaran un dia després al Retabet Bilbao o al Monbús Obradoiro, protagonistes de l'altra semifinal.

Anar al contingut