Àlex Rins comença en forma la seva segona temporada a MotoGP (@suzukimotogp)
Moto GP

Àlex Rins i Marc Márquez, entre els pilots més ràpids als entrenaments a Tailàndia

Cal Crutchlow ha estat el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments de la temporada, a Tailàndia. Àlex Rins i Marc Márquez han aconseguit la segona i la tercera posició

Carlos JiménezActualitzat

El Mundial de Moto GP comença a agafar força i ja es completen les primeres jornades d'entrenaments oficials al circuit del Buriram, a Tailàndia. Allà, a la segona sessió de la pretemporada, Cal Crutchlow ha fet el millor temps en un dia que ha ofert resultats poc habituals. El pilot català Àlex Rins ha estat segon, seguit d'un Marc Márquez que ha perdut 0,115 segons respecte a Crutchlow, tot i dominar gran part de la sessió. Dani Pedrosa ha completat 75 voltes i ha acabat l'entrenament amb el cinquè millor parcial i Aleix Espargaró ha estat 15è.

La cita a Tailàndia ha permès als pilots i a les escuderies conèixer el circuit del Buriram, que serà una de les novetats del calendari del proper Mundial. Valentino Rossi, en el dia del seu aniversari, no ha tingut resultats tan positius com els pilots d'Honda. Tant l'italià com Maverick Viñales, l'altre pilot de Yamaha, han acabat lluny dels llocs capdavanters de la classificació. Mentre que Rossi ha estat vuitè, Viñales només ha pogut acabar onzè.

 

Anar al contingut