Àlex Rins abans de l'operació (Foto: @rins42)
Àlex Rins abans de l'operació (Foto: @rins42)
MotoGP

Àlex Rins estarà de 6 a 8 setmanes de baixa després de ser operat de la fractura de cúbit i radi

Rins va caure el passat cap de setmana als entrenaments del Gran Premi d'Austin. Aquest dijous ha estat operat a Barcelona

Actualitzat

El pilot de MotoGP Àlex Rins (Suzuki) ha estat operat aquest dijous de la fractura de cúbit i radi del braç esquerre que es va fer dissabte durant els entrenaments lliures del Gran Premi d'Austin al Circuit de les Amèriques.

Rins no va poder ser operat als Estats Units a causa de la forta inflamació de la zona afectada. De fet, es va haver d'esperar per volar a Barcelona, on ha estat operat a l'Hospital Universitari Dexeus pel doctor Xavier Mir. Durant la intervenció s'han fixat els ossos trencats de l'avantbraç i el canell i se li han posat dues plaques de titani.

En principi, Rins hauria d'estar de baixa entre 6 i 8 setmanes, fet que el deixarà fora del Gran Premi d'Espanya que es disputarà el 7 de maig al Circuit de Jerez. El seu substitut serà el japonès Takuya Tsuda, de 31 anys, pilot provador de Suzuki.

El pilot també ha estat diagnosticat d'una lesió del nervi cubital que ha de tornar a ser avaluada en 10 dies, i que podria allargar el seu temps de recuperació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut