Àlex Márquez ha renovat amb l'equip Estrella Galicia Marc VDS (EFE)
Motor

Àlex Márquez s'adjudica el triomf a Moto2 de forma incontestable

El pilot de Cervera domina la cursa de principi a fi i s'acosta a Morbidelli i Luthi en la lluita pel Mundial

Actualitzat

Àlex Márquez s'ha adjudicat amb gran autoritat el Gran Premi de Catalunya de Moto2, i anima la lluita pel Mundial. El pilot cerverí continua tercer a la classificació general, però ha aconseguit retallar-li punts al líder, Franco Morbidelli, i al segon classificat, Thomas Luthi.

Márquez, que ja havia fet la "pole position", ha aprofitat la seva posició privilegiada per marcar diferències ja des del principi i ha completat la primera volta amb gairebé un segon de renda sobre els perseguidors.  El cerverí marcava un ritme altíssim que la resta de pilots no ha pogut seguir. Darrere seu, Mattia Pasini i Thomas Luthi es barallaven pel segon lloc mentre Morbidelli patia un particular via crucis. El pilot romà, que havia protagonitzat un inici de Mundial brillant amb 4 victòries en les 5 primeres curses, no ha corrregut còmode en cap moment i ha hagut de patir per mantenir fins i tot el sisè lloc. Una mica més enrere, el barceloní Xavi Vierge ha acabat novè, de manera que ha sumat 7 punts més i entra en el Top-10 de la classificació.

El més jove dels Márquez, que ja va guanyar el Gran Premi d'Espanya a Jerez, ha reduït el desavantatge sobre Morbidelli a 20 punts i sobre Luthi a 13. 

Anar al contingut