Marc Márquez ha penjat aquesta foto al Twitter, juntament amb el seu germà, ja recuperat de la caiguda (@marcmarquez93)
Moto GP

Àlex Márquez, molt adolorit, no podrà córrer a Austràlia després d'una forta caiguda ens els últims entrenaments de Moto2

Marc Márquez ha fet un missatge de Twitter explicant que el seu germà està perfectament i que només ha estat l'ensurt de la caiguda; però el mateix pilot, molt adolorit per la caiguda, no participarà en la cursa d'aquest diumenge.

Actualitzat

Àlex Márquez ha tingut una forta caiguda al final dels últims entrenaments de Moto2 a Austràlia, abans de la cursa d'aquest diumenge. El germà del campió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha estat traslladat en ambulància a la clínica del circuit, on ha passat una revisió mèdica després de la qual s'ha decidit derivar-lo a l'hospital, per fer-li les proves protocol·làries.

Hores després, el seu germà Marc Márquez, ha donat bones notícies via Twitter assegurant que el seu germà està bé i que "només ha estat l'ensurt". Sembla que finalment Àlex Márquez no correrà la cursa d'aquest diumenge a Austràlia, ja que es troba molt adolorit després de la forta caiguda en els entrenaments.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut