Àlex Granell ha parlat pels mitjans de comunicació després de l'entrenament del Girona
Girona

Àlex Granell: "Intentarem classificar-nos per Europa, seria una proesa"

El jugador blanc-i-vermell espera que el Girona posi la cirereta a la temporada que està fent el Girona en el seu debut a la Primera Divisió

Actualitzat

El Girona ha tornat a la feina després de dos dies de festa. Després de l'entrenament, Àlex Granell ha parlat pels mitjans de comunicació i s'ha mostrat convençut que Pablo Machín vol continuar dirigint la banqueta del Girona però també admet que podria rebre "una oferta irrebutjable"

"El veig aquí perquè entenc que encara té reptes ambiciosos per aconseguir. Ell ens ha portat fins aquí i té la il·lusió intacta per continuar fent gran aquest Girona. Seguirà sent l'entrenador durant molts anys. Però si rep una oferta irrebutjable, l'haurà d'acceptar".

En tot cas, el jugador blanc-i-vermell prefereix quedar-se amb el present i assaborir un final de Lliga en el que espera posar la cirereta a l'excel·lent temporada que està fent el conjunt gironí

"Intentarem classificar-nos per Europa, seria una proesa. És el nostre objectiu i treballarem fort per aconseguir-ho"

 

Els blanc-i-vermells s'han exercitat a Riudarenes sense la presència dels sis internacionals que hi ha a les seves files perquè estan concentrats amb les respectives seleccions: Stuani, Mojica, Bernardo, Olunga, Maffeo i Aleix Garcia. Tampoc han participat en l'entrenament els lesionats Bounou i Planas. En canvi, Pedro Alcalá ja ha superat els problemes intestinals que arrossegava i ha estat una de les novetats en la sessió d'aquest dimecres.

 

 

Anar al contingut