Segona Divisió

Àlex Garcia debuta amb el Sabadell a la Lliga amb una derrota contra l'Alcorcón (3-2)

El debut d'Àlex Garcia al capdavant del Sabadell a la Lliga s'ha saldat amb una derrota al Santo Domingo (3-2). Els arlequinats han lluitat fins al final però l'Alcorcón ha fet valdre els galons

El debut d'Àlex Garcia al capdavant del Sabadell a la Lliga s'ha saldat amb una derrota al Santo Domingo. Els arlequinats han lluitat fins al final però l'Alcorcón ha fet valer els galons.

L'estrena d'Àlex Garcia a la Lliga no ha començat amb bon peu. En només set minuts ha vist com l'Alcorcón marcava el primer gol després que David Rodríguez penetrés per l'interior dels centrals i batés Nauzet. Collantes, al 22, però, ha igualat amb un xut enganxat al pal. El jugador arlequinat també ha aprofitat una pilota llarga per colar-se per l'esquena d'Héctor Verdés. Quan semblava que el Sabadell tenia el partit controlat, una jugada dins l'àrea amb rebots ha acabat amb Guichón arribant pel darrere i emportant-se la pilota al fons de la porteria de Nauzet. Dos minuts més tard, David Rodríguez ha anotat el tercer després de tornar-se a escolar pel mig de la defensa i definir a la perfecció.

El conjunt arlequinat necessitava retallar distàncies en un temps prudencial i ha estat Collantes qui ho ha aconseguit. L'acció ha començat a partir d'un xut de falta d'Aridai que Falcón ha refusat amb els punys, i el davanter arlequinat ho ha aprofitat per engaltar un xut al fons de la porteria madrilenya. Un quart d'hora més tard, Carlos Hernández ha tingut l'empat, però la rematada de cap ha sortit fora, fregant el travesser. El Sabadell continua sense guanyar al Santo Domingo.