La fotografia que De Angelis ha penjat a Facebook.
La fotografia que De Angelis ha penjat a Facebook.
MotoGP

Alex De Angelis mostra en primera persona a les xarxes socials que està millor després de l'accident a Motegi

El pilot fa tres dies que està hospitalitzat i ja es veu amb cor d'enviar un missatge de tranquil·litat a través de les xarxes socials

Actualitzat

Ja ho diu el tòpic: més val una imatge que mil paraules. Però quan es tracta de parlar d'un greu accident, com el que va patir el pilot de MotoGP Alex De Angelis dissabte passat als entrenaments lliures del GP de Japó, es compleix del tot. Entre comunicats mèdics ambigus i rumors, el pilot de San Marino ha penjat una fotografia a les xarxes socials on se'l veu aixecant el dit polze amb un curt i directe missatge a sota: "Tranquils, que el DEA no es rendeix."

La greu caiguda que va tenir al Circuit de Motegi es va saldar amb la fractura de 6 vèrtebres, 3 costelles i un trauma craneoencefàlic amb hemorràgia interna, un diagnòstic que va caure com una galleda de aigua freda al món del motor, des dels seus companys de la graella a tots els seus seguidors.

De Angelis comença una llarga i complicada recuperació però ja dóna mostres per a l'optimisme. Els metge de l'hospital japonès on està ingressat han aprofitat per comunicar que es manté despert, conscient i sense la necessitat d'estar sedat.

 

tranquilli che il DEA non molla! ! grazie mille a tutti! Vi lovvo !!!

Posted by Alex De Angelis on dimarts, 13 / octubre / 2015
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut