Tenis

Àlex Corretja: "Si em quedava algun repte a la meva carrera, era ser capità de la Davis"

El nou capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, el català Àlex Corretja, ha afirmat en la seva presentació que el nou càrrec és el repte que li faltava en la seva carrera esportiva. També ha anunciat que comptarà amb tots els jugadors espanyols -tot i que Rafa Nadal i David Ferrer ja van informar que no disputarien l'edició del 2012- per mirar d'aconseguir revalidar el títol, que recentment va obtenir l'equip estatal en superar l'Argentina a la final.

Actualitzat
"Si algun repte em quedava a la meva carrera esportiva era ser capità de la Copa Davis. A cadascú li arriba el seu moment quan li pertoca, i per mi és un molt bon moment en l'àmbit personal i professional", ha declarat Corretja en una roda de premsa celebrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Barcelona.

Tot i que jugadors com el número 2 del món, Rafa Nadal, i el número 5, David Ferrer, ja han anunciat públicament la seva intenció de no disputar el 2012 aquesta competició, Corretja ha indicat que hi conversarà per saber de primera mà la seva opinió. "A mi cap jugador m'ha dit que no hi jugarà. Una altra cosa és el que s'ha publicat. Deuen tenir els seus motius. Parlaré amb tots ells i compto amb tot el món", ha explicat el capità, que viatjarà a l'Open d'Austràlia per parlar amb els jugadors i entrenadors.

En aquest sentit, el nou capità, que substitueix Albert Costa, ha indicat que la seva feina no consisteix a convèncer els jugadors perquè juguin les eliminatòries, ja que "la Copa Davis transcendeix molt més que qualsevol altra competició individual" i vol en el seu equip jugadors compromesos amb el projecte. Té dos anys de contracte per desenvolupar-lo.

Després que s'han aconseguit dos títols en els darrers tres anys, Corretja ha indicat que no li fa por el fracàs, sinó que es tracta d'un "repte il·lusionant" en què espera seguir triomfant, amb l'afegit que el 2012 es disputen els Jocs Olímpics de Londres, on el nou capità haurà d'escollir els tenistes que aspiraran a les medalles.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut