Tenis

Àlex Corretja serà el nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis per dues temporades

L'extenista català Àlex Corretja serà el nou capità de l'equip espanyol de Copa Davis després d'arribar a un acord amb el president de la Federació Espanyola de Tenis, José Luis Escañuela. El compromís serà per dues temporades, tal com volia Corretja, que dimecres a les 11 del migdia serà presentat oficialment en un acte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Actualitzat
Després que Espanya es va proclamar per cinquena vegada aquest any campiona de la Copa Davis, el fins ara capità, el lleidatà Albert Costa, no va renovar el seu compromís, cosa que va obrir una sèrie d'opcions que s'han tancat aquest dimarts amb l'acord per a la contractació de Corretja.

L'acord l'han firmat el nou capità i el president de la Federació Espanyola de Tenis, José Luis Escañuela, que compareixeran aquest dimecres davant els mitjans per a l'acte protocol·lari de la presentació en societat del nou capità.

"Estic plenament convençut que hem arribat a un gran acord per al tenis espanyol. Vull agrair a Álex Corretja el seu entusiasme i il·lusió per afrontar aquest repte al costat de l'RFET. Unir la seva capacitat tècnica i humana a la dels nostres jugadors és, sens dubte, un gran pas per a l'èxit de l'equip", ha subratllat José Luis Escañuela en declaracions difoses per la Federació.

El nou capità ha agraït al president l'oferiment, "que suposa un orgull i una enorme responsabilitat. És un privilegi capitanejar el millor equip de jugadors del món".
Anar al contingut