Àlex Abrines deixa el Barça Lassa després de quatre temporades (@FCBbasket)
Bàsquet

Àlex Abrines es desvincula del Barça Lassa per fitxar pels Oklahoma City Thunder

El jugador mallorquí ha comunicat al club blaugrana la seva decisió de fer ús de la clàusula de rescissió del contracte per marxar a l'NBA

Actualitzat

Àlex Abrines, fins ara jugador del FC Barcelona Lassa de bàsquet, ha comunicat al club blaugrana la seva decisió de fer ús de la clàusula de rescissió del contracte que vinculava totes dues parts, per incorporar-se als Oklahoma City Thunder, equip de l'NBA.

El FC Barcelona agraeix l'esforç i la professionalitat del jugador mallorquí durant les quatre temporades que ha vestit la samarreta blaugrana i li desitja el millor de cara al futur, tant professionalment com personalment.

Abrines va arribar al FC Barcelona Lassa la temporada 2012/13 procedent de l'Unicaja de Màlaga, on havia meravellat tots els aficionats del bàsquet amb només 18 anys i s'ha convertit en una peça molt cobejaada després de rebre el premi al millor jugador jove de l'Eurolliga.

Abrines abandona la disciplina blaugrana després de disputar 255 partits i ha fet una mitjana de 9,09 punts, 3,88 rebots i gairebé dues assistències per partit aquesta última temporada entre la Lliga Endesa i l'Eurolliga.

L'adéu de l'escorta mallorquí, de 22 anys, que encara tenia contracte amb el Barça fins a l'any 2019, s'uneix a la marxa del base Tomas Satoransky, que fa unes quantes setmanes va pagar la seva clàusula de rescissió per signar pels Washington Wizards.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut