Alessandro Gentile acabarà la temporada a les files del Panathinaikos (euroleague.net)
Bàsquet

Alessandro Gentile signa pel Panathinaikos de Xavi Pascual fins a final de temporada

El jugador ja va avançar a principis de desembre que deixaria l'Olimpia de Milà. Gentile jugarà cedit fins a final de temporada amb el conjunt dirigit per l'exblaugrana Xavi Pascual

Actualitzat

Alessandro Gentile ja té equip. El jugador italià fitxarà finalment pel Panathinaikos de Xavi Pascual, després d'anunciar a principis d'aquest mes de desembre que deixava l'Olímpia de Milà en forma de cessió.

La rumorologia situava el jugador en molts equips, començant pel Barça. El club, però, ja va dir que no estava interessat perquè voldria reforçar la posicó de pivot. Fenerbahce o Houston Rockets, equip que posseeix els drets a l'NBA del jugador, també van ser dues de les opcions que van sonar, però finalment ha estat l'equip grec el que ha signat amb Gentile.

Gentile arribarà al Panathinaikos com a cedit fins a final de temporada. El Panathinaikos, a més, és l'equip amb el que el pare del jugador, Ferdinando Gentile va guanyar una Eurolliga.

Aquest és el tuit de benvinguda del PAO, en grec ("El Panathinaikos anuncia l'adquisició d' Alessandro Gentile per a la temporada 2016-2017!"): 

 


 

 

Anar al contingut