Bastian Schweinsteiger i Shkodran Mustafi celebren la victòria d'Alemanya (EFE)
Eurocopa

Alemanya, vigent campiona del món, es desfà d'Ucraïna i se situa líder del grup C (2-0)

Mustafi i Schweinsteiger han marcat els dos gols dels germans davant d'una Ucraïna combativa; Polònia ha superat Irlanda del Nord per la mínima (1-0) i guanya el seu primer partit en una Eurocopa

Actualitzat

La selecció d'Alemanya, vigent campiona del món, ha presentat les seves credencials com a ferma candidata per conquerir l'Eurocopa després de desfer-se d'Ucraïna, en la seva estrena a l'Eurocopa. Mustafi i Schweinsteiger han marcat els dos gols de l'equip alemany davant d'una Ucraïna ordenada i combativa però sense sort davant la porteria.

Shkodran Mustafi ha obert el camí dels germans davant Ucraïna. El defensa ha engaltat un cop de cap perfecte cop de cap a passada de Toni Kroos, al minut 19. La victòria, per la mínima fins que Schweinsteiger ha fet el 2-0 en el temps afegit a l'Estadi Pierre-Mauroy de Lille, ha situat els germans com a líders del grup C, empatats a punts amb Polònia després del triomf d'aquesta per 1- 0 davant Irlanda del Nord.

Alemanya, que aspira a trencar l'empat amb Espanya i situar-se com a única selecció amb quatre títols continentals, no ha necessitat grans malbarataments de talent, sinó fer-se amb la possessió (63%) i esperar que el vent bufés a favor. Ucraïna, per la seva part, ha demostrat que està lluny d'Alemanya però que té arguments per superar la fase de grups. 

Polònia supera Irlanda del Nord per la mínima (1-0)

La selecció polonesa ha guanyat el primer partit sde la seva història en la fase final d'una Eurocopa. Ho ha fet per la mínima (1-0) i davant una selecció nord-irlandesa que s'ha limitat a defensar-se davant Robert Lewandowski i els seus companys.

I gairebé se'n surten. Només se'ls ha escapat una incursió de "Kuba" Blaszczykowski per la dreta, que ha finalitzat Arkadiusz Milik amb l'esquerra. Era l'inici de la segona meitat i Polònia havia fet mèrits sobrats per endur-se el triomf. No ha pogut aconseguir el gol de la tranquil·litat la selecció polonesa, però tampoc li ha calgut davant la innocència del rival. 

Anar al contingut