Ter Stegen
Ter Stegen ha salvat el seu equip en la primera part, però ha quedat clavat en el gol del Camerun a la segona (EFE)

Alemanya jugarà les semifinals de de la Copa Confederacions contra Mèxic i Xile s'enfrontarà amb Portugal

Els teutons, amb Ter Stegen de titular, s'han obligat a fer un gran partit contra un Camerun voluntariós (3-1), mentre que Xile ha patit per treure l'empat que el classificava (1-1)

Alemanya s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Confederacions en guanyar el Camerun per 3-1 en un partit molt vistós gràcies, inicialment, a l'equip africà, que, tot i sabent-se inferior, ha estat valent i desacomplexat.

Els camerunesos han estat els primers a decidir que volien anar-se'n endavant a buscar la sorpresa. Han tingut ocasions, però els campions del món s'hi han tornat i han creat més perill. Potser, fins i tot se'ls ha encomanat massa l'alegria del rival, perquè han perdut atenció al darrere i això ha obligat Ter Stegen a fer dues aturades que han salvat el seu equip en dues ocasions diferents. El porter del Barça ha estat titular i ha jugat tot el partit.

Els gols, però, no han arribat fins al segon temps. En el minut 48, Demirbay ha fet el primer dels alemanys amb una canonada des de fora l'àrea que ha entrat per l'esquadra, i Werner ha marcat el segon en rematar una centrada de Kimmich.

Tot semblava sentenciat, però Aboubakar ha retallat la diferència en el 78 amb una pentinada impecable dins l'àrea petita que ha deixat Ter Stegen clavat. L'alegria del Camerun ha durat poc, perquè, només tres minuts més tard, Werner ha fet el 3-1 amb un xut creuat dins l'àrea.

La victòria clàssica Alemanya, que passa la següent fase amb set punts aconseguits a la lligueta. En les semifinals s'enfrontarà a Mèxic. El Camerun marxa de la Copa Confederacions amb un punt sumat.

Xile evita la sorpresa davant Austràlia

El rival de Portugal en les semifinals serà Xile, que ha evitat una derrota contra Austràlia que semblava impensable. Però el fet és que l'equip oceànic s'ha avançat gràcies a Troisi en el minut 42, i el bicampió sud-americà ha patit durant gairebé mitja hora per aconseguir l'empat. L'ha marcat Rodríguez en el minut 67.

Xile passa com a segon de grup, amb 5 punts. Austràlia marxa havent-ne aconseguit dos.