Els jugadors alemanys celebren un dels seus gols (Foto: Reuters)
Els jugadors alemanys celebren un dels seus gols (Foto: Reuters)
Futbol

Alemanya i Anglaterra, a un pas de la classificació pel Mundial de futbol de Rússia 2018

Els alemanys no han tingut compassió de Noruega, mentre que Anglaterra ha hagut de remuntar a casa seva

Actualitzat

Alemanya s'ha atipat de gols davant Noruega (6-0). Els gols de Mesut Özil, Julian Drexler, Mario Gómez, Timo Werner (2) i Leon Goretzka deixen la selecció de Joachim Löw a un pas de la classificació per al Mundial de Rússia 2018. No ha estat l'única golejada de la vuitena jornada d'aquesta fase al grup C. L'Azerbaidjan ha guanyat per 5 a 1 San Marino. El segon del grup, Irlanda del Nord, ha derrotat 2 a 0 la República Txeca. Quan falten dos partits, 5 punts separen alemanys i irlandesos.

Anglaterra, en el grup F, també es troba en molt bona posició per aconseguir el seu bitllet a Rússia. Eslovàquia s'ha avançat a Wembley  en el minut 3 amb un gol de Lobotka, però Eric Dier i Marcus Rashford han protagonitzat la remuntada. Els anglesos són líders amb 5 punts d'avantatge precisament sobre el seu rival d'aquest dilluns i sis sobre Eslovènia, que ha golejat Lituània 4 a 0, i Escòcia, victoriosa, 2 a 0, davant Malta.

En el Grup E, Polònia manté el liderat amb 3 punts de marge gràcies a la seva victòria sobre el Kazakhstan per 3 a 0. Dinamarca, que ha guanyat Armènia per 1 a 4 després de remuntar un gol matiner dels locals amb un hat-trick de Thomas Delaney, i Montenegro, que ha superat Romania per 1 a 0, la persegueixen amb 16 punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut