La Copa del Món, el trofeu més desitjat per totes les seleccions (Reuters)
Mundial

Alemanya, Argentina, Brasil, Espanya i França, les principals candidates al Mundial de Rússia

La selecció alemanya, que dirigeix Joachim Löw, es presenta al Mundial amb la intenció de revalidar el títol de campió que va guanyar al Brasil el 2014

Santi PadróActualitzat

El pròxim 15 de juliol s'hauria de coronar campiona del món alguna de les seleccions favorites. Alemanya -l'actual campiona-, el Brasil, Espanya, França o l'Argentina estan a les travesses. La Bèlgica del català Robert Martínez es perfila com una de les alternatives.

Leo Messi està concentrat al màxim per liderar la selecció de l'Argentina amb l'objectiu d'aconseguir la Copa del món, el gran títol que li falta al crac blaugrana perquè tothom el reconegui com el millor jugador de la història.

Amb el permís del seu gran rival, Cristiano Ronaldo, que ja té preparat el seu vestit de gala. El golejador del Reial Madrid vol ampliar el seu palmarès amb la selecció de Portugal, després de guanyar l'Eurocopa del 2016.

El Brasil de Neymar també és un dels grans candidats al títol; el crac del París Saint-Germain arriba a Rússia amb ganes de demostrar que la lesió del peu dret que es va fer a finals de febrer ja està oblidada.

Antoine Griezmann és el líder de la selecció francesa i haurà de continuar demostrant, ara al camp, que sap conviure amb la pressió de la incògnita per l'anunci del seu futur.

La selecció d'Alemanya, que dirigeix Joachim Löw, es presenta al Mundial amb la intenció de revalidar el títol de campió que va guanyar al Brasil el 2014. Fa 56 anys que cap selecció ha pogut guanyar dos Mundials consecutius.

La selecció de Bèlgica, que dirigeix el tècnic de Balaguer Robert Martínez, vol aprofitar la qualitat dels seus cracs, Eden Hazard i Kevin de Bruyne, per fer un bon paper en aquest Mundial. Això sí, amb el permís de la selecció espanyola, que haurà de demostrar que no l'ha afectat gens la destitució de Lopetegui.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut