El Regne Unit podria vetar l'entrada de Messi i Neymar al país (Reuters)
Futbol internacional

Aleksander Ceferin alerta que el Regne Unit pot vetar la presència de Messi i Neymar a la final de la Champions a Cardiff

El president de la UEFA ha assegurat en una entrevista al diari "The New York Times" que els dos cracs del Barça podrien tenir vetada l'entrada al país després de l'aprovació del Brexit pels processos judicials oberts que tenen per temes fiscals

Actualitzat

El president de la UEFA, l'eslovè Aleksander Ceferin, ha assegurat que el Regne Unit podria vetar la presència de Leo Messi i Neymar a la final de la Lliga de Campions que es disputarà a Cardiff, al País de Gal·les, després de l'aprovació del Brexit, pels processos judicials oberts que tenen per temes fiscals.

"Si veiem que aquests jugadors no poden entrar perquè tenen algun tipus de procediment en curs, simplement haurem de pensar si els nostres partits europeus han de jugar-se allà. Neymar i Messi en tenen. Aquest any la final de la Lliga de Campions és a Cardiff. Imagineu-vos que no els permeten entrar. És un tema molt important per a nosaltres", ha afirmat.

Ceferin, en una entrevista al diari "The New York Times", ha recordat el cas de Serge Aurier, jugador del PSG a qui no es va deixar entrar al Regne Unit per un procés judicial. "Va ser molt decebedor per al PSG quan no es va permetre a Aurier entrar a Anglaterra, i serà pitjor quan el Brexit s'apliqui, especialment si és per raons de forma. Podem tenir un problema molt seriós", ha insistit.

Anar al contingut