Ciclisme

Alejandro Valverde, guanyador virtual del trofeu UCI ProTour

Alejandro Valverde, de l'equip Illes Balears Caisse d'Epargne, és el virtual vencedor del trofeu UCI ProTour, després de disputar-se la clàssica suïssa Gran Premi de Zuric, en la qual es va imposar el seu compatriota Samuel Sánchez (Euskaltel Euskadi). Valverde, tercer en el recent mundial de fons en carretera, en tindrà prou amb 90 punts per assegurar-se el triomf en les dues curses que resten encara i fins i tot sense puntuar, sempre que no ho facin els seus rivals més directes.

Actualitzat

Samuel Sánchez, quart en l'últim mundial de fons en carretera disputat a la localitat austríaca de Salzburg, pràcticament s'ha assegurat el subcampionat del trofeu UCI-ProTour amb el triomf en la cursa helvética, ja que supera en onze punts l'australià Cadel Evans quan encara falten dues proves.

La classificació ProTour està encapçalada per Alejandro Valverde, amb 285 punts; el segueixen Samuel Sánchez, amb 173; l'australià Cadel Evenas, amb 162; el kazako Adrey Kashetxkin, amb 158, i l'italià Alessandro Ballan, amb 155 punts.

Anar al contingut